ДА ИЗЖИВЕЕШ ЕМОЦИЯТА

THEATRO LIVE CLUB е нощен клуб от ново поколение. Разположен в сърцето на София, със своята иновативна, креативна и интригуваща концепция, THEATRO club ще промени представата ти за нощен живот, като ти предложи нещо по-различно! THEATRO club те кани да се потопиш в единственото по рода си приключение, обединяващо концертна изтънченост и диво забавление.

КОНЦЕПЦИЯ

THEATRO club съчетава несравнимата емоция от това да слушаш любими парчета, изпълнени НА ЖИВО от бенд и музикални звезди, които може да усетиш само на live концерт; с тръпката, която ти носи една наистина добра вечер в нощен клуб- много танци, отлични питиета и свободата, да бъдеш себе си и да се насладиш на ритъма от все сърце, в комфортна и артистична обстановка!

ИНТЕРИОР, ЗВУК И СВЕТЛИНА

Клубът отваря врати, за да те посрещне в шеметната си сърцевина – модерен интериор и елегантното изпълнение на детайлите, прави атмосферата изискана, но същевременно много уютна. Емоция внася дори самото разпределение- клубът е устроен амфитеатрално, което позволява пълна видимост на сцената от всяко кътче на THEATRO club. Има 2 VIP тераси, 2 мокри бара и 4 VIP бара, просторно и функционално разпределено пространство за танци и забавление. Допълнителен комфорт и шик придава височината на тавана, която е цели 6 метра! Капацитетът на заведението е 400 човека. Озвучаването е изцяло поръчково, създадено от HI Level, специално съобразено със спецификата и концепцията на THEATRO club! Акустичното студио е на много високо ниво, изградено за live изпълнения. DJ пултът позволява професионално озвучаване на групи и музиканти на живо! THEATRO club се преобразява от два вида модерно и ефектно осветление – клубно и сценично. А огромната мултимедийна площ е от последно поколение.

Theatro Varna